Wat is uw persoonlijke stijl?

 

Katoen stoffen

Wij bieden een uitgebreid stoffenassortiment.

Aelier is gespecialiseerd in het vervaardigen van fijne lijn stoffen van katoen, zijde, satijn, acetaat, en flanel, tot wol, linnen, rayon en zelfs zijde mengsels. Voordat u het Atelier binnenstapt, weeft u uw leven weg met iets nieuws en fris.

U kunt zich voorstellen, bedenken of indenken hoe het is om in een ‘Atelier’ gekleed te worden. Uw eigen wollen jas, kasjmier trui, zacht katoenen hemd of linnen broek, evenals uw eigen zijden, satijnen of katoenen rok of een compleet pak dat uw persoonlijke smaak en gevoel voor mode weerspiegelt. Koop uw kledingstuk en accessoires in een volledig gamma van kleuren, materialen en stijlen.

Uw kledingstuk kan worden gedragen met of zonder de prachtige nieuwe en innovatieve accessoires zoals de nieuwe Atelier schelpenkettingen, riemen, schoenen en handtassen. De accessoires kunnen bestaan uit een Atelier schelpenketting in een scala van verschillende kleuren, handtassen gemaakt van gepatenteerde stoffen en sjaals.

Een van de laatste gewaardeerde mode en must have kledingstukken is de ‘Atelier Jacket’. Het is chic en tijdloos, perfect voor coolers die er graag gestroomlijnd en geraffineerd uitzien. Het wordt vaak gedragen over een strait-jacket dat in de taille wordt ingestopt. Het Atelier jasje is een van de vele ‘manship of garment’ in de Atelier collectie.

Het Atelier brengt het werk samen van verschillende vroegere ontwerpers wier stijl werd beïnvloed door het Britse landschap, alsook door historischeoliath. De bekroonde ontwerpers nemen de Atelier stijl mee op een reis door de tijd en experimenteren met kleur, steeds met iets nieuws en opmerkelijks.

Onze brede waaier van Atelier stoffen omvat kledingstukken zoals dames broeken en rokken; heren jeans en broeken. Atelier heeft net zijn linnen blazers uitgebracht deze zomer, met linnen jasjes van verschillende stijlen zal worden getoond in september.

Dus wat is uw persoonlijke stijl; houdt u van de smart casual benadering van een scherp maatpak en overhemd op een dagelijkse basis. Of houdt u meer van de urban grunge benadering van een Atelier jasje met één knoop, met een ruw, uniek ontwerp.

Dit is uw kans om een kledingstuk te kopen en te dragen dat uw eigen gevoeligheden, stijlen en smaak weerspiegelt.Er zijn drie collecties beschikbaar voor u Mannen, Urban en Transitive.Atelier is gevestigd in Sneem, wat uniek is voor de rest van de Atelier Wereld. Hier vindt u de nieuwste kledingstukken en accessoires van dit zusterbedrijf.’

Lees meer

Quilt

Partonen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.