Trouwringen

Trouwring ontwerpen

 

Trouwringen zijn een passie bij bijna elke dame. Trouwringen moeten worden gedragen op de 1e, 3e, 6e en 9e dag van je leven.

Trouwringen staan in het middelpunt van de belangstelling op de datum van uw huwelijksdag. Maar aangezien een trouwring iets is dat op uw volledige trouwdag wordt gedragen, hebt u eigenlijk de kans om tussendoor een pauze te nemen en af en toe een trouwring te ontwerpen. Hoewel, het is iets dat alleen wordt gedragen op deze ene dag, is er geen reden om het niet rustig aan te doen op deze zeer speciale dag.

Neem ‘s morgens niet overhaast een beslissing. Geef jezelf ruim de tijd om je vier trouwringen uit te kiezen. Probeer zoveel soorten als je wilt voor de grote dag — maak je geen zorgen over de ring die je mooi vindt, hij ziet er misschien niet eens goed uit. Aan het einde van de dag, kies de ring die het beste in uw hand staat.

Plaats een vredesteken in het midden van de centrale steen. Deze steen kan uw initialen zijn, uw symbool zoals liefde of toewijding, of iets dat ook een speciale betekenis voor u heeft. Wees voorzichtig om niet te veel dingen op je ring te zetten.Drie redelijk grote hen zou te veel zijn.

Het eerste wat je moet doen is een lijst van de dingen die je hoopt te verwerken op uw trouwringen. Als je probeert te beslissen wat je op je trouwringen wilt zetten, zal je lijst waarschijnlijk het volgende bevatten:

Als je een bloem, een hart, enkele kostbare juwelen en een mooi houtblok of symbool hebt, is dit de lijst van zaken die je op je trouwringen moet zetten. Zet geen dure edelstenen of metaal op je ringen, want je moet alleen dingen zetten die waarde kunnen toevoegen aan je ringen. Vergeet niet dat uw grote dag zal zijn voor de huwelijksreis en dus geld moet geen probleem voor u zijn.

Als u een trouwring hebt gekozen die u mooi vindt, laat u hem om uw vinger doen. Hij moet de juiste spanning hebben, en de ruimte rond de ring moet precies goed zijn.

Stel de spanschroef voorzichtig bij, tot de ring er precies zo uitziet als u wilt, en hij moet goed om uw vinger passen. U zou hier geen moeite mee moeten hebben, en u zou dit met al uw trouwringen moeten kunnen doen.

Nu moet u een nieuwe taak uitvoeren, namelijk de ringen om uw vingers doen. Maar om dit te doen, moet u eerst uw handen losmaken, en dan de ring om uw vinger doen.

Volg de bovenstaande stappen, terwijl u de trouwringen omdoet, en zorg ervoor dat, wanneer u uw eerste vinger door de ring doet, deze passend en correct is, zodat uw volgende vinger er overheen kan komen, en de juiste lengte heeft.

De ringen moeten allemaal dezelfde maat hebben, en/of dezelfde afwerking, zodat ze allemaal de totale uitstraling hebben waar u op geboden heeft. Nu bent u klaar om de transformatie van uw ring te bekijken.

Met de tips hierboven kan ook jij juweelontwerper worden, dus ga vandaag nog naar de juweelontwerpschool!

 

LEES MEER : 

Handgemaakte sieraden

Unieke sieraden

Leave a Reply

Your email address will not be published.