Italiaans

Kledingwinkel Tilburg

Leuquards is een Tilburgse modeketen die al sinds 1988 bestaat. De broers Paul en Lizardamede planden en begon de kledingwinkel. Die eerste dag hadden ze nog geen grote winst, maar ze wisten dat ze een naam moesten hebben die sprak van kwaliteit. Ze kozen voor ‘Leuquard’, wat ‘iemand die een touwtje draagt’ betekent.

Dus, van een bescheiden begin zijn ze uitgegroeid tot een mode-imperium. Een van de eerste dingen die ze deden was een heel klein assortiment schoeisel. Na verloop van tijd vulden ze dat aan met jeans en schoenen. Vandaag de dag hebben ze een assortiment van meer dan 50 producten waaronder: Sneakers- Laarzen- Sandalen- Vrouwelijke Tops- Jassen- Jassen- Knielange types- Slim en stijlvol- Stijlvolle Schoenen Ze bieden ook: Bags- Shoes- Menswear- Childrens’ Pants- Menswear- Kids- Ladieswear- Ladieswear- Kids- Menswear

Het oorspronkelijke Leuquin-assortiment werd in het jaar 1992 gelanceerd. Het doel was een reeks modieuze schoenen van hoge kwaliteit voor alle weersomstandigheden aan te bieden, die gebruikt kunnen worden als casual, zakelijke, sportieve of vrijetijdsschoenen. Met intense passie en inzet creëren de broers een reeks verbazingwekkende schoenen en laarzen die gewild en gegeerd zijn over de hele wereld.

Hij en zijn broer Paul studeerden beiden business in de Verenigde Staten en Zwitserland. Op een gegeven moment werden ze zo goed in zakendoen dat ze besloten het zelf te gaan proberen. In het jaar 2001 richtten ze een bedrijf op in de hoofdstad van Hollisteracious, dat bekend staat als ‘Het verhullende vak’. Zegt Paul: “Onze focus blijft om consumenten te voorzien van de hoogste kwaliteit, meest moderne en revolutionaire producten die zich onderscheiden van de rest”. Het bedrijf groeit en is in 2008 uitgeroepen tot ‘European Choice accoladed by Fashioniest Women’s Magazine’. Het bedrijf heeft twee belangrijke segmenten-Casuals’ die zich bezighoudt met brutale en comfortabele schoenen voor gewone mensen en de classy, elegante reeks die de beste grecofobische lijnen in de markt heeft. Momenteel genieten ze een ongeëvenaard succes op de Italiaanse markt.

Het succes van dit merk is ook niet zonder reden. Ze hebben een clutch gepatenteerd van de Blue Storage Company. Dit gepatenteerde vakje neemt minder ruimte in dan een gemiddelde handtas en heeft een spectaculaire glanzende zwarte afwerking. Met een exclusieve omzet, de schurende uitmuntendheid is niet voor niets. Deze exclusieve slimmere tas biedt voldoende ruimte voor elke dag. Dit zijn perfecte opties voor zakelijke dames die de stijlvolle maar functionele handtas en een grote ruimte voor items die ze nodig zullen comfort voor de dag willen.

Lees meer

Interieurwinkel

Leave a Reply

Your email address will not be published.