hoe haal je het meeste uit je garderobe?

Damesmode Den Bosch

Felle kleuren vullen de grijze dagen van de lente. Het zonnig geel, zonneschijn geel is in de omgeving en deze heldere kleuren vullen de mooie lentedagen. de natuur in de lente is vol van kleur en warm zonneschijn geel is een kleur die dit naar de oppervlakte brengt. Geniet van uw lentekleding met deze kleuren die uw mooie teint accentueren.

De lente komt overeen met een gelukkig begin voor een rossige huidskleur. Als roodharige droeg je vroeger rode kleren om naar school te gaan die in donkere tinten waren en nu wordt het de kleur van het seizoen. In het bijzonder, de kleur rood is een geweldige kleur om je op te vullen. Overweeg het krijgen van een aantal felle kleuren zoals deze om uw stijl te verrijken. Bovendien heb je veel keus in

Wat de stijl betreft, kunt u gaan voor hoge taille pakken en de broek die u draagt contrasteren met deze kokerrokken. Deze kunnen allebei je dijen en benen langer en dunner laten lijken. Ik garandeer je dat deze pantalons het best gedragen kunnen worden met hoge hakken, zodat je de look krijgt die de ogen van de meeste mannen zal doen uitpuilen.

Een paar eenvoudige kledingstukken voor vrouwen zoals deze kunnen zeker zorgen voor de damesmode fouten die we allemaal sterven om te voorkomen. Deze items niet alleen bezuinigen op de kleding kosten, maar ze ook ons te onderwijzen over het juiste gebruik van onze verschillende kleding. De juiste outfits kan echt verbeteren onze persoonlijkheid om ons meer mooie en fantastische.

Mode fouten om te vermijden:

Jezelf duperen en ondermaatse kleding kopen is niet complimenteus. Je flatteert je eigen uiterlijk niet.

Iets kopen alleen omdat het in de uitverkoop is, je goedkope club en het echt niet nodig hebben, Je mode is niet trendy.

Het dragen van onflatteuze kleuren- Ton van onderzoek wijst op een enkele grote, onbetwistbare kleur. Zeker, marineblauw is tijdloos, maar wanneer gedragen met een witte of andere lichte, felle kleur kan het vergeetbaar zijn. Blijf bij één heldere kleur die bij je huidskleur past en je gezicht vorm geeft. Het kan ook dienen als een prachtige achtergrond op een drukke dag.

Het dragen van overgewicht- Houd afstand, het is beter om Than een middengewicht optie.

Het dragen van losse en te zwierige kleding- Slops en quotabroeken zijn erger dan slonzig.

Je draagt clichématige, ouderwetse kleding. Je bent Alexander McQueen niet.

Het dragen van schreeuwerige sieraden en/of grote jassen- Tenzij je zo geboren bent, complimenteren deze zelden iemand. Het dragen van de mode van het andere geslacht is passé.

Draag schoenen die een kind kan dragen- Uw Marie Antoinette complex zal uw inbreng en keuzes hiervoor trollen.

Levendig en bruisend- Je hebt de kaart van geluk en de wil om het middelpunt van het podium te worden.

medelijden met de overdreven knappe- Er zijn er in de mode-industrie die de grote klap krijgen. Je kunt er zeker van zijn dat hij of zij snel in de vergetelheid zal raken.

Wat trek je aan? Een jurk of topje, en laten we eerlijk zijn, de zomerdagen kunnen soms behoorlijk overdreven warm zijn. Gewaagde kleuren zijn nu in, net als seizoensklassiekers zoals marineblauw en zwart. Vermijd Shapeless gezien de ultra-coke-achtige kleur van veel celebs. Ook layering (en het is glorieus eenvoudig) is groot op dit moment. Het betekent allemaal minder en stof, wat niet geweldig is voor Raglans en die tien pond te verliezen. Hoe meer je het benauwd krijgt, hoe minder geloofwaardigheid je hebt. Het simpel en ontspannen houden is een manier om te zeggen dat ik nog steeds mezelf wil zijn en wil werken/leven zoals ik dat wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.