Hoe bereid je je voor op de inspectie?

Stomerij Hilversum

 

Om u voor te bereiden op de inspectie in onze stomerij hilversum, hebben we een paar dingen van u nodig. U dient de kleding of outfit mee te nemen die u wilt laten chemisch reinigen. U dient de kleding die u gaat reinigen aan te trekken. Er zal minstens 20 minuten tijd worden besteed aan de inspectie. U moet zitten kijken naar het proces van het reinigen van deze kleding. U heeft van u een� Regio� föhn met een warmte tot 45% nodig om de oplossing te laten trekken en te drogen. U dient al het gereedschap voor te bereiden dat u nodig heeft om uw kleding een goed effect te geven. U dient al het nodige gereedschap voor te bereiden, evenals haken en hangers. De machine is hoofdzakelijk bedoeld voor gebruik in uw huis. Dus je moet zorgen voor alle machine-accessoires, met inbegrip van alle andere accessoires van uw huis. Je moet de nodige papieren voor te bereiden voor de overdracht van iedereen. En je moet alle rapporten voor te bereiden. Al deze dingen moeten in uw bezit worden gehouden om verdere faciliteiten te bieden aan het Huis van Dereon. Het is de uiterste verantwoordelijkheid van een ieder om bij zijn favoriete kleding te blijven tijdens het droogproces. En als de handtassen dat niet zijn kan dat worden overgebracht naar de opslagruimte.

En nu hoeft u alleen nog maar te geloven in de rol van geld in deze, zodat niemand het proces kan stoppen. En nu heeft u gegarandeerd goed werk van uw kant. U moet toestaan dat de gal het Geld opdroogt op welke manier dan ook, zolang het u uitkomt. Het geld moet in de originele doos bewaard worden. Dit zal bescherming bieden aan de alle accessoires. Alvorens iets anders te doen, moet u de meester raadplegen om zeker te zijn over de artikelen die bewaard moeten worden tijdens de lede reiniging. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring in de stomerij en belooft U nog steeds de meest uitstekende service. En als onze diensten U niet bevallen, kijkt U dan eens op onze website voor meer mogelijkheden. Al deze procedures zullen zeker in uw voordeel eindigen.

Wij kunnen alle soorten outfits chemisch reinigen. Deze omvatten; Binnenkledij, hemden, pakken, sjaal, tassen, schoenen, broeken, buitenkledij, zwemkleding, topjes, blouses, shorts, hemden, jeans, t-shirts, rokken, zwemmen, web, jassen, accessoires, geschenk, juwelen, kinderen en baby’s, jassen, hoeden en pakken, tassen, schoenen, laarzen, sandalen, bretels, dassen, vlekken, jassen, jeans, totes en alle andere pakken, hemden, topjes, broeken, rokken, zwemkleding, T-shirts, aantrekkelijke en ongewone kleding. Het personeel van deze dienst kan informeren over de aard van de kleuren die zij verkiezen. Er wordt ook speciale aandacht besteed aan de kinderen. En tenslotte krijgt u een prijsopgave voor het bedrag dat u moet betalen. Alle soorten goederen worden gereinigd, gestreken en opgeslagen. En tenslotte krijgt u een code voor het totaalbedrag dat u moet betalen. Er worden geen verborgen kosten aangerekend.

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.