Adidas kleding

Streetwear Rotterdam

 

Wat is de streetwear-look? Het is streetstyle en het is niet meer zo cool om twee paar Adidasjes en plimsolls te dragen en elk half jaar naar dezelfde drie of vier merken te gaan. Bij Maxtus ontwerpen we collecties die een definitief antwoord geven op de eeuwenoude vraag: “Wat is de streetwear-look?”

De alternatieve modescene van Rotterdam is iets unieks en heerlijk individueels. We hebben mensen die beïnvloed zijn door subcultuur in verschillende stijlen van kleding; sommige mensen gaan tot het uiterste om bepaalde soorten feesten bij te wonen, zoals Glasto in de jaren ’70, of iets dergelijks. Wat de stijl ook is, hoe het ook tot uiting komt, er is iets unieks en zeer Reynolds waarheidsvibe aan elke Rotterdamse kleding die je draagt.

De verhalen van onze kleding zijn echt, en heel rauw. Onze retail partner helpt ons om kleding te creëren die echt uniek en uniek is. Wij geloven dat onze eigen stijl of vorm als persoon uniek is, en we hebben elkaars hulp nodig om iets te creëren dat van mij is. We hebben een team van zeer getalenteerde ontwerpers die net zo creatief zijn en in staat zijn om onze eigen stijlen te ontdekken en te creëren, maar we zijn daar minder op gericht en meer op het samen opbouwen van een bedrijf. We zijn er nu achter gekomen dat onze gemeenschappelijke interesses op elkaars ideeën moeten voortbouwen om ons te helpen groeien en een bedrijf te creëren dat duurzaam is, en ieder van ons altijd de mogelijkheid moet laten om de stijlen te bouwen en te creëren die we beiden willen.

De stijlen veranderen naarmate we groeien, maar we geloven dat onze kernwaarden hetzelfde blijven. We blijven gegrond in onze principes, niet door dwang, maar door keuze. We hebben allemaal op een bepaald moment in ons leven verloren, en dat is onze centrale focus geweest. In de loop van ons bedrijf zijn we gegroeid, hebben we onze oorspronkelijke opvatting van zakendoen losgelaten en hebben de meesten van ons hun stempel gedrukt op de keuze van het bedrijf, de stijl, of de persoon die we willen vertegenwoordigen. Nu werken wij samen met anderen, en niet alleen tegen anderen, maar ook is ons teamwerk gebaseerd op een gemeenschappelijk belang. Wij zijn een team, en wij zijn zo begaan met elkaars succes, succes op het veld, en succes diep van binnen, dat wij het beste willen voor ons bedrijfsteam, en voor onszelf. We weten dat ieder van ons zo klein is, en dat onze paden elkaar zelden kruisen, maar allemaal werken we hard om de zaak in beweging te krijgen. We willen dat elk van onze paden naar succes leidt, en we willen dat onze paden elkaar kruisen, zodat we ons succes kunnen zien door de ogen van ons team, en dat we er allemaal als een winnaar uitzien voor de zakenwereld.

rotterdamse kleding heeft jouw stijl, jouw bagage en jouw mening nodig, dus laten we met elkaar samenwerken om de zaken van rotterdamse kleding tot een succes te maken. Misschien zul je nooit de waarheid vertellen, maar jouw steun is wat dit bedrijf laat groeien. Jouw ideeën en suggesties zullen waardevol zijn, omdat ze voor jou werken, en ze zullen een element van jouw stijl omzetten in iets dat je kunt dragen en waar je trots op bent om te dragen. Draag uw stijl met onze stijl, uw ideeën en uw suggesties, en Rotterdam zal nooit meer hetzelfde zijn.

U kunt uw unieke stijl en uw unieke look behouden, kijk bijvoorbeeld eens rond in de nieuwe trendy winkels voor unieke designer T-shirts, te gekke accessoires, mooie gebreide truien, en nog veel meer. Er is altijd wel iets nieuws om de hoek, en u kunt de look vinden die bij u past, en waar u trots op bent om in gezien te worden!

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.